DIN SKÖNHETSSALONG I NORRKÖPING

 


Avancerad Hudvård!

 

CLINICCARE är en av de bästa professionella hudvårdsserierna i världen.

Lågmolekylär hyaluronsyra är en av de grundläggande komponenterna i CLINICCARE hudvård. Hyaluronsyra spelar en vital roll i metaboliska processer såsom cellinteraktion och -syntes.
Den skyddar cellens immunitet och hjälper till att förebygga infektioner. En av dess viktigaste egenskaper är ingrediensens förmåga att binda fukt - upp till 1000 gånger vikten av sin egen vikt.
 
För att uppnå en naturlig reparation av hudceller så har det visat sig att nivåerna av hyaluronsyra är av yttersta vikt. Tyvärr är det en komponent i din hud som minskar när vi åldras. Detta gör huden mer känslig för miljömässig nedbrytning samt att alla viktiga processer i huden som kräver hyaluronsyra försämras avsevärt.
Det är därför det är så viktigt att inkludera hyaluronsyra i alla former av anti-aging formler.
 
Problemet med absorberande konventionell hyaluronsyra är att molekylen är 3000 nanometer i diameter, medan utrymmet mellan våra hudceller bara är omkring 100 nanometer.
Detta gör det omöjligt för konventionella hyaluronsyramolekyler att penetrera till djupare nivåer av huden.
Hittills har det endast varit möjligt med direkta injektion av hyaluronsyra. Däremot har japanska forskare lyckats utveckla en lågmolekylär hyaluronsyra med molekyler som bara är 5 nanometer stor med höga joniserings nivåer, vilket innebär att den har en egen förmåga att penetrera ned i huden. Och den kan kan nå djupt in i huden utan behov för injektioner.
 
Varför skall du välja CLINICCARE?
CLINICCARE hudvårdsprodukter och behandlingar är avsedda för professionellt bruk och erbjuds endast hos medicinska kliniker, skönhetssalonger och spaanläggningar.
När du besöker en professionell behandlare erbjuds du en långsiktig behandlingsplan tillsammans med din behandlare.
En behandlingsplan fokuserar på dig som kund.
  • Ditt nuvarande tillstånd i huden.
  • Din ambitionsnivå,
  • Din budget för din investering.
  • Och ditt tidsperspektiv för din investering.
 
Förhoppningen är att alltid kunna nå så nära din ambitionsnivå som möjligt.
Men din behandlares ansvar är att tillsammans med dig skapa realistiska och nåbara mål.
 
Filosofin med Cliniccare bygger på att det inte är en del som når dina mål, det är en synergi mellan din insats i hemmamiljö tillsammans med professionella behandlingar och regelbunden uppföljning.
 

 

CLINICCARE´s professionella program omfattar:

CLINICCARE X3MEGF ”Hemvård”
Ett heltäckande hemvårdsprogram som alltid initierar starten på din resa till en friskare, sundare och mer motståndskraftig hud.
Den uppgift hemvården initialt har är att normalisera din hud och förbereda den på de professionella behandlingarna som skall aktivera en positiv utveckling.
CLINICCARE Hemvård erbjuder produkter för alla hudtyper och tillstånd, med största fokus på att rikta in sig på att lindra och förbättra hudens allmänna status.
 
CLINICCARE + X3M Hemvård
När din hud når en nivå av hälsa kommer den att göra det den är skapt för att göra.
Att förhindra främmande molekyler att penetrera in i huden.
För att kunna erbjuda en fortsatt positiv utveckling och bra effekt av din investering så kan din behandlare att initiera och utbilda dig med mekaniska tillägg till din hemvård för fortsatt att säkerställa effekterna av din dagliga hudvårdsrutin.
 
CLINICCARE PROFESIONAL
I den gemensamma behandlingsplanen kommer din behandlare att avpassa dina behandlingar efter dina ambitioner, din budget och den tidshorisont som ni tillsammans fastställt.
CLINICCAREs professionella behandlingsprogram har till syfte att aktivera huden och kraftfullt normalisera hudens naturliga funktioner.
 
I vårt professionella program finner du

Normalisering av hudtyp
Traditionella behandlingar med inriktning att skapa en mer normal hud typ. Med normalisering riktar vi oss på att balansera en torr hud till mer normal, eller en fet hud till mer normal.
Och det är när huden når ett mer normalt tillstånd som inriktade behandlingar kommer ge ett bättre resultat.
 
Inriktade behandlingar mot hudtillstånd
Du finner ett mer avancerat behandlingsprogram som inriktar sig på specifika hudtillstånd så som Känslighet, Torr hud, åldrande hud, pigmenterad och ojämn hudton samt hud som tenderar få mycket inflammatoriska utbrott.
 
CLINICCARE +
Till alla professionella behandlingar kan din behandlare addera flera olika mekaniska tillägg för att förstärka ett behandlingsresultat eller bara för att boosta hälsa in din hud på mycket kort tid.
Alla dessa behandlingar kan genomföras dagtid och kräver ingen sk. Downtime.
Din vardag kommer inte att påverkas av din behandlingsplan.
 
Effekter:
CLINICCARE är ett högteknologiskt cosmeceutical med omedelbara och synliga effekter.
Globalt patenterade komplex av hyaluronsyra som är många tusen gånger mindre än vanliga molekyler och kan tränga djupt in i huden för att återfukta och föryngra inifrån. Särskilda formler ger enastående resultat på grund av en unik kombination av de mycket effektiva och aktiva ingredienserna . CLINICCARE använder sig av state-of-the-art-teknik för att säkerställa högsta möjliga säkerhet och hygien. Alla CLINICCARE hudvårdsprodukter är utformade för att ge en långvarig djup återfuktning av huden.

 

Vad är avancerad hudvård?

Utifrån vårt filosofi omkring hudvård och avancerad hudvård så bör en produkt uppfylla flera kriterier för att falla in i genren avancerad.

Cliniccare är en hudvårdsserie som under de senaste åren håller på att rita om kartan omkring avancerad hudvård.

Den här artikeln har till syfte att ge dig de huvudsakliga argumenten till varför Cliniccare i dag klassificeras som en av världens mest avancerade hudvårdsprodukter.

Mängden aktiva ingredienser definierar hur effektiv en hudvårdsprodukt kan vara.

Resultatinriktad hudvård är beroende av höga koncentrationer av flera aktiva ämnen. En av de viktigaste delarna i en resultatinriktad hudvård är anti oxidanterna som har till uppgift att lugna och bromsa aktiviteter av syreradikaler. Ju mer anti oxidanter en produkt innehåller, desto mer effektiv kommer den att bli.

Ser vi sedan till den traditionella marknaden för professionella hudvårdsprodukter så finner vi att mängderna aktiva ingredienser sällan överstiger nivån på 10%. Vilket innebär att med en hudvårdsserie med höga koncentrationer aktiva ingredienser så erbjuder du dina kunder ett stort mervärde.

Naturen är en enastående källa till aktiva ingredienser.

Den största andelen aktiva ingredienser som finns i Cliniccare har sitt ursprung från naturen. Genom att syna ingrediensförteckningen finner vi snart att källan till produkterna har sitt ursprung från naturen. I utvecklingen av dessa ingredienser så använder man sig med fördel av rotextrakten. Skälet är att där finner vi det mest potenta, det renaste och den mest aktiva delarna i en växt.
För att få ut det renaste ur dessa växter så säkerställs att dom odlas och framställs under ekologiska förhållanden.

För att sedan kunna utveckla en dermatologiskt säker produkt så använder man sig av de mest avancerade teknologierna för att rena och förbereda ingredienserna till att adderas i de hudvårdsprodukter som produceras.

En av de viktigaste och mest essentiella ingredienserna i en resultatinriktad Anti Age produkt.

Forskning omkring hudens åldrande är omfattande, och källan till evig ungdom lär vänta på sig länge till. Vad man däremot funnit i den forskning som finns publicerad i dag är vikten av att bibehålla höga nivåer av fukt i främst dermis.

Redan vid 25 års åldern så inleds vad vi kan kalla för en långsam uttorkning av huden, något som initierar en enorm spiral med åldrande processer i huden. Flera centrala processer för hudens egen livscykel påverkas negativt. Kan vi bibehålla en hög nivå av hyaluronsyra i huden så kan vi också bromsa upp flera viktiga faktorer som bidrar till åldrandet i huden. Här spelar hyaluronsyran en central roll och är utifrån de biologiska processerna en av de absolut viktigaste komponenterna i en resultatinriktad hudvårdsserie.

Sol och  syreradikaler orsakar bestående skador på vår hud.

EGF, eller sh-Ogliopeptide 1 är en av de kanske mest exklusiva ingredienser vi kan använda oss av i en hudvårdsprodukt. Vad är det då?

Det är en existerande komponent i vår kropp från födsel, som så många andra delar av vår kropp så är det en komponent som vi förlorar mängder av när vi åldras. Genom avancerad kemi så kan vi i dag genom en mänsklig donatorcell skapa en syntetisk kopia, ( sh = Syntetic Human ) som är helt identisk och därmed helt ofarlig för den mänskliga kroppen för att upprätthålla den viktiga funktion som EGF har för hudens vitalitet.
För att förenkla dess funktion så kan man säga att EGF innehåller hela informationskedjan för oss att producera friska hudceller. Något som begränsas kraftigt av just solskador, skador som uppkommer av syreradikaler. Så EGF har i forskning visat sig mycket effektivt.

 

Huden är ett skyddande membran som inte släpper igenom vad som helst.

För 100 år sedan så använde vi oss av fett i hudvård i tron om att fettet skulle penetrera in i huden och fylla upp våra rynkor. Någonstans på 70 talet gjorde man upptäckten att med hjälp av pH sänkande ingredienser så kunde man manipulera hudbarriären och tvinga den att släppa igenom aktiva ingredienser.
I inledningen på 2000 talet så har man funnit att det mest effektiva sättet att få verklig effekt på penetrationen så skall man använda sig av ingredienser som är fraktionerade, eller som vi väljer att kalla dem, lågmolekylära, NU är in en låg molekylvikt en garanti för penetration, utan den måste bli tillräckligt liten för att vara aktuell för penetration. Det är den ena sidan, sedan har vi en ytterligare utmaning. Hudceller binds samman av cermaider, lipider och kolesterol. Något som förhindrar vattenlösliga ingredienser att penetrera ned, då vatten och fett inte har möjlighet att blanda sig. Merparten av alla aktiva ingredienser som vi arbetar med i dag är vattenlösliga. Retinolen är fettlöslig, ( Skälet till varför den är en så populär ingrediens ) sedan ser vi att man också nu lyckats utveckla en vitamin C som också är fettlöslig. Men ser man till anti oxidanter, som oftast har sitt ursprung i naturen så är det vattenlösligt.

För att möjliggöra penetration av vattenlösliga ingredienser så krävs det något som kallas för liposomer. Ett sätt att paketera vattenlösliga ingredienser i en kapsel som är fettlöslig.

Med det sagt så är det inte heller en enkel sak då den här liposomen då givetvis måste hålla en storlek som gör det möjligt för den att penetrera ned mellan huden celler.

Utrymmet mellan våra celler är ca: 70 – 180 nanometer.

Skall vi göra ett försök att illustrera den här utmaningen så vill jag gärna göra en jämförelse med att vi har en grapefrukt som vi skall få att transportera sig igenom ett durkslag. Samtliga ingredienser i Cliniccare-produkterna har en molekylstorlek som tillåter önskad penetration mellan cellerna, samtidigt som de liposomer produkten innehåller som har en storlek på ca: 100 nanometer.

 
http://mimass.se/wp-content/uploads/2018/04/princip.jpg
Penetrationsprincip!

Förhållandet mellan många naturliga ingredienser och det utrymme som finns mellan våra hudceller.

Sammanfattning av avancerad hudvård

Många av dessa avancerade egenskaperna och funktionerna kan du i dag finna i enstaka hudvårdsserier, medan i Cliniccare så finner du samtliga formulerade i alla produkter.

Cliniccare tar dina resultat till en ny dimension i fråga om att uppnå resultat i dina behandlingar.

Cliniccare är Anti Age, definierat, helt baserat på den senaste forskningen och de senaste kunskaperna omkring aktiva ingredienser och vad huden behöver för att bibehålla sin vitalitet.

Cliniccare är i dag en heltäckande hudvårdsserie med salongsprodukter, mesoterapiprodukter, kemisk peeling, hemvård och hårvård.

Cliniccares produkter har vunnit flera av de finaste priserna för bästa produkter och för bästa hudvårdsserien. De är mycket dryga och doftar underbart.

Hemligheten bakom Cliniccare är blandningen av revolutionära ingredienser:

  • Låg molekyl Hyaluronsyra (LMH)
  • Silkes-peptider -18 aminosyror
  • Epidermala tillväxtfaktorer - EGF
  • Nano-inkapsling – en teknik som förbättrar penetrationen av de aktiva ingredienserna i huden

Cliniccare

 

CLINICCARE är en av de bästa professionella hudvårdsserierna i världen

Låg molekylär hyaluronsyra är en av de grundläggande komponenterna i CLINICCARE hudvård. Hyaluronsyra spelar en vital roll i metaboliska processer såsom cellinteraktion och -syntes. Det skyddar cellimmunitet och hjälper att förebygga infektioner. En av dess viktigaste egenskaper är dess förmåga att behålla fukt - upp till 1000 gånger vikten av syran själv.

Naturlig reparation av hudceller är direkt beroende av nivåerna av hyaluronsyra , som tyvärr minskar när du åldras. Detta gör huden mer känslig för gifter och alla processer som kräver hyaluronsyra försämras . Det är därför det är så viktigt att inkludera hyaluronsyra i anti - aging formler.

Problemet med absorberande konventionell hyaluronsyra är att dess molekyler är 3000 nanometer i diameter , medan intercellulära utrymmet är bara omkring 100 nanometer. Detta gör det omöjligt för konventionella hyaluronsyramolekylerna att penetrera till djupare nivåer av huden. Hittills har det endast varit möjligt med direkt injektion av hyaluronsyra. Däremot har japanska forskare lyckats utveckla lågmolekylära hyaluronsyra med molekyler bara 5 nanometer bred även med höga joniserings nivåer, vilket innebär att den kan nå djupt in i huden utan behov för injektion.

Varför skall du välja CLINICCARE?

Våra hudvårdsprodukter är avsedda för professionellt bruk och finns endast i medicinska kliniker , skönhetssalonger och spaanläggningar.

 

CLINICCAREs hemvårdsprodukter

En kvalitativ hudvårds rutin börjar med en bra ansiktsrengöring. Ansiktsrengöring är den första produkten som vi tryggt kan lita på för att bli av med akne-, irritation-, och för tidigt åldrande orsakat av smuts, överflödigt fett, döda hudceller, sminkrester, föroreningar och gifter, och viktigast av allt, effektivitet i rengöringen banar sedan vägen för effektiviteten i vår hudvårdsrutin.